RÓLUNK
Segítünk, hogy megvalósítsa céljait!
Társadalmi vállalkozásunk 2017-ben alakult. Fő tevékenységünk az alvállalkozásban végzett építőipari kivitelezés, mint például földmunkavégzés, tereprendezésnagy teljesítményű gépekkel és élőerővel, külső burkolások, szigetelési és egyéb építőipari segédmunkák, illetve asztalos és egyéb ácsmunkák, valamint a hozzájuk kapcsolódó segédmunkák.

A szövetkezetünk célja, hogy hozzájáruljunk a helyben működő építőipari vállalkozások sikerességéhez, azáltal, hogy rövid határidő mellett, pontosan végzett kivitelezéssel megteremti a biztonságos munkavégzéshez szükséges feltételeket. Ennek megfelelően a földmunka feladatokat komplex szolgáltatásként nyújtjuk megrendelőink számára. Kis cégként a nagy puzzle egy-egy darabkáját tudjuk biztosítani. A mi szemszögünkből mi azt tesszük, amit szeretünk, megbízóink szemszögéből nézve pedig pontosan, az egyeztetett műszaki tartalommal tervezünk, építünk, generálkivitelezünk, ha kell felújítunk és projektjeink végén partnerségben a megbízóinkkal átadjuk a ránk bízott létesítményeket.

ÍRJ NEKÜNK!

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót.

hello world!

KAPCSOLAT

CÍM:

8675 Andocs, Kossuth Lajos utca 23
Copyright © 2023 KOMO-FAMILY ÉPÍTŐIPARI SZOCIÁLIS SZÖVETKEZET
envelopelocationsmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram